Még a szemtanúk is sokkot kaptak, miután lángoló autóból mentettek ki egy fiatal nőt Monoron

Letért az útról és a fák közé hajtott.

Forrás: BorsOnline2024. 05. 03. 11:33
Fotó: Monor HTP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkot kaptak azután a brutális baleset után a szemtanúk és a tűzoltók is, ami Monor és Csévharaszt között történt vasárnap délután. Egy kocsi sofőrje letért az útról, és a fák közé hajtott – adta hírül a BorsOnline.

A kocsi azonnal kigyulladt, a benne ülő sofőr nem tudott kimászni a roncsból, azonban néhány arra haladó autós azonnal a sérült sofőr segítségére sietett.

A jármű teljesen kiégett, a lángokat csak a kiérkező tűzoltók tudták eloltani. A monori hivatásos tűzoltók a mentők kiérkezéséig stabilizálták a sofőr állapotát, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a kiégett járművet. Az egyik szemtanú az eset után azt mondta:

Én nem is gondoltam volna, hogy ezt egy ember túlélhette egyáltalán. Második születésnap, az biztos.

A portál úgy tudja, a fiatal nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, állapota napról napra javul.  Az édesapja azt mondta, nagyon hálás azoknak az embereknek, akik kimentették a lányát a tűzből. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.